-
A.Z.Mercadante e D.R.Amaya,
``Composition of carotenoids in two mango cultivars and mango juice obtained by HPLC'',
10th International Symposium on Carotenoids, 5-8,
(1993).
-
M.N.U.Eiroa,
``Avaliação microbiológica de concentrado de tomate preservado por métodos combinados e armazenados em temperatura ambiente'',
XV Simpósio Internacional do Comitê Internac. Microb. e Hig. dos Alim,
(1993).
-
M.N.U.Eiroa,
``Avaliação de desinfetantes a base de cloro e do vinagre na desinfecção de alface contaminada com Vibrio cholerae'',
XV Simpósio Internacional do Comitê Internac. Microb. e Hig. dos Alim,
(1993).
-
V.C.Wilberg e D.R.Amaya,
``HPLC quantitation of major carotenoids of fresh and processed guava, mango and papaya'',
10th International Symposium on Carotenoids, 5-17,
(1993).
-
H.T.Godoy, D.R.Amaya, G.Britton e A.Connor,
``Carotenoid composition of two fruits with uncommon patterns'',
10th International Symposium on Carotenoids, 4-7,
(1993).