-
Y.K.Park, D.K.Yim, G.M.Pastore e H.H.Sato,
``Production of Kestoses from Sucrose by Yeast B-Fructofuranosidase'',
IFT Annual Meeting Program,
Estados Unidos, 23,
(1994).
-
M.A.V.Aoki e Y.K.Park,
``Microbial Transformation of Sucrose and Glucose to Erythritol'',
IFT Annual Meeting Program,
Estados Unidos, 156,
(1994).
-
J.V.Oliveira e M.C.de F.Toledo,
``Residuos de Captan em Morangos e sua Redução após Estocagem a 50C'',
V Congresso Latinoamericano de Cromatografia, 43,
(1994).
-
I.B.Noll, M.C.de F.Toledo e C.Kacheres,
``Determinação de Benzo[A]Pireno em Churrasco no Brasil'',
V Congresso Latinoamericano de Cromatografia, 42,
(1994).
-
S.Ioshii e M.C.de F.Toledo,
``Potential Daily Intake of Sweeteners in Brazil'',
IFT Annual Meeting,
Estados Unidos, 127,
(1994).
-
I.B.Noll e M.C.de F.Toledo,
``Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Charcoal-Broiled Meat in Brazil'',
IFT Annual Meeting,
Estados Unidos, 127,
(1994).
-
A.M.Puppin e M.C.de F.Toledo,
``Benzo[A]Pyrene in Olive Oils on the Brazilian Market'',
IFT Annual Meeting,
Estados Unidos, 237,
(1994).
-
A.Z.Mercadante, D.R.Amaya e G.Britton,
``Confirmation of Passion Fruit (Passiflora Edulis) Carotenoids by Mass Spectrometry'',
IFT Annual Meeting,
Estados Unidos, 96,
(1994).
-
A.Z.Mercadante, G.Britton e D.R.Amaya,
``Identification of Mango Carotenoids by HPLC - Doide Array Detector, Chemical Reaction and Mass Spectrometry'',
IFT Annual Meeting,
Estados Unidos, 97,
(1994).
-
D.R.Amaya,
``Assessment of the Provitamin A Contents of Foods - The Brazilian Experience'',
XVI International Vitamin a Consultative Group Meeting,
Tailandia, 9,
(1994).
-
L.A.B.Leoni e L.M.V.Soares,
``Desenvolvimento de uma Metodologia para Determinação e Confirmação de Moniliformina em Milho'',
I Congresso Latino Americano de Micotoxicologia,
Brasil, 114,
(1994).
-
L.A.B.Leoni, L.M.V.Soares e M.F.P.P.M.Castro,
``Levantamento de Incidência de Moniliformina em Milho Recem-Colhido Produzido no Estado de São Paulo em 1992'',
I Congresso Latino Americano de Micotoxicologia,
Brasil, 109,
(1994).
-
M.F.P.P.M.Castro, L.M.V.Soares, R.P.Z.Furlani, Z.K.Lawrence e A.Lopes,
``Aspergillus SPP., Penicillium SPP., Fusarium SPP and Mycotoxins in Freshly Harvested Corn (Zea Mays L)'',
I Congresso Latino Americano de Micotoxicologia,
Brasil, 70,
(1994).
-
M.F.P.P.M.Castro, I.A.Pacheco, L.M.V.Soares e R.P.Z.Furlani,
``Ware house Control of Aspergillus Flavus Link Aspergillus Parasiticusspeare on Peanuts (Arachis Hipogaea) by Phosphine Fumigation and its Effects on Aflatoxin Production - Part I'',
I Congresso Latio Americano de Micotoxicologia,
Brasil, 12,
(1994).
-
M.F.P.P.M.Castro, I.A.Pacheco, L.M.V.Soares, R.P.Z.Furlani e S.Bolonhezi,
``Ware house Control of Aspergillus Flavus Link/Aspergillus Parasiticus Speare on Peanuts (Arachis Hypogaea) by Phosphine Fumigation and its Effects of Aflatoxin Production - Part II'',
I Congresso Latino Americano de Micotoxicologia,
Brasil, 14,
(1994).
-
P.R.Massaguer e H.F.Gumerato,
``Development of a Computer Program for the Identification of Heat Resistant Molds Isolated From Food'',
IFT Annual Meeting,
Estados Unidos, 165,
(1994).
-
P.R.Massaguer, L.Q.Camargo, R.M.A.Tosello e A.V.Andreolli,
``Temperature Distribution and Calibration of Spore Suspension of Bacillus Stearothermophyllus (ATCC 7953) in a Mini Retort'',
IFT Annual Meeting,
Estados Unidos, 197,
(1994).
-
P.R.Massaguer e F.L.Schimdt,
``Effect of Natural Plant Extracts of Desultotomaculum Nigrificans Spores'',
IFT Annual Meeting,
Estados Unidos, 248,
(1994).
-
M.A.R.Pollonio e A.J.Antunes,
``Influence of Lipid Oxidation on Functional Properties of Mechanicallydeboned Chicken Meat During Frozenstorage. Effect of Phosphate, Nitrite and Ascorbate Addition'',
IFT Annual Meeting,
Estados Unidos, 137,
(1994).
-
M.P.Munhoz, D.M.Mariuzzo, R.Jacobulsi, C.T.Vendruscolo e A.R.P.Scamparini,
``Interaction Between Gellan Gum And Polysaccharide Produced by Beyerinckia SP. in Aqueous Solutions'',
International Workshop on Gellan Gum and Rellated Polysaccharides,
(1994).
-
C.T.Vendruscolo, J.L.S.Vendruscolo e A.R.P.Scamparini,
``A New Biopolimers for Use in Food'',
International Food Hydrocolloid Conference 94, 53,
(1994).
-
C.M.Sylos e D.R.Amaya,
``Ocorrência Simultânea de Ácido Ciclopoazônico e Aflatoxinas B e G em Amendoim e Milho'',
I Congresso Latino Americano de Micotoxinas,
Brasil,
83,
(1994).
-
C.M.Sylos e D.R.Amaya,
``Ocorrência de Aflatoxinas M1 em Leite e Derivados Comercializados em Campinas'',
I Congresso Latino Americano de Micotoxinas,
Brasil,
85,
(1994).