Resumos publicados em anais de congressos internacionais

  1. Y.K.Park, D.K.Yim, G.M.Pastore e H.H.Sato, ``Production of Kestoses from Sucrose by Yeast B-Fructofuranosidase'', IFT Annual Meeting Program, Estados Unidos, 23, (1994).
  2. M.A.V.Aoki e Y.K.Park, ``Microbial Transformation of Sucrose and Glucose to Erythritol'', IFT Annual Meeting Program, Estados Unidos, 156, (1994).
  3. J.V.Oliveira e M.C.de F.Toledo, ``Residuos de Captan em Morangos e sua Redução após Estocagem a 50C'', V Congresso Latinoamericano de Cromatografia, 43, (1994).
  4. I.B.Noll, M.C.de F.Toledo e C.Kacheres, ``Determinação de Benzo[A]Pireno em Churrasco no Brasil'', V Congresso Latinoamericano de Cromatografia, 42, (1994).
  5. S.Ioshii e M.C.de F.Toledo, ``Potential Daily Intake of Sweeteners in Brazil'', IFT Annual Meeting, Estados Unidos, 127, (1994).
  6. I.B.Noll e M.C.de F.Toledo, ``Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Charcoal-Broiled Meat in Brazil'', IFT Annual Meeting, Estados Unidos, 127, (1994).
  7. A.M.Puppin e M.C.de F.Toledo, ``Benzo[A]Pyrene in Olive Oils on the Brazilian Market'', IFT Annual Meeting, Estados Unidos, 237, (1994).
  8. A.Z.Mercadante, D.R.Amaya e G.Britton, ``Confirmation of Passion Fruit (Passiflora Edulis) Carotenoids by Mass Spectrometry'', IFT Annual Meeting, Estados Unidos, 96, (1994).
  9. A.Z.Mercadante, G.Britton e D.R.Amaya, ``Identification of Mango Carotenoids by HPLC - Doide Array Detector, Chemical Reaction and Mass Spectrometry'', IFT Annual Meeting, Estados Unidos, 97, (1994).
  10. D.R.Amaya, ``Assessment of the Provitamin A Contents of Foods - The Brazilian Experience'', XVI International Vitamin a Consultative Group Meeting, Tailandia, 9, (1994).
  11. L.A.B.Leoni e L.M.V.Soares, ``Desenvolvimento de uma Metodologia para Determinação e Confirmação de Moniliformina em Milho'', I Congresso Latino Americano de Micotoxicologia, Brasil, 114, (1994).
  12. L.A.B.Leoni, L.M.V.Soares e M.F.P.P.M.Castro, ``Levantamento de Incidência de Moniliformina em Milho Recem-Colhido Produzido no Estado de São Paulo em 1992'', I Congresso Latino Americano de Micotoxicologia, Brasil, 109, (1994).
  13. M.F.P.P.M.Castro, L.M.V.Soares, R.P.Z.Furlani, Z.K.Lawrence e A.Lopes, ``Aspergillus SPP., Penicillium SPP., Fusarium SPP and Mycotoxins in Freshly Harvested Corn (Zea Mays L)'', I Congresso Latino Americano de Micotoxicologia, Brasil, 70, (1994).
  14. M.F.P.P.M.Castro, I.A.Pacheco, L.M.V.Soares e R.P.Z.Furlani, ``Ware house Control of Aspergillus Flavus Link Aspergillus Parasiticusspeare on Peanuts (Arachis Hipogaea) by Phosphine Fumigation and its Effects on Aflatoxin Production - Part I'', I Congresso Latio Americano de Micotoxicologia, Brasil, 12, (1994).
  15. M.F.P.P.M.Castro, I.A.Pacheco, L.M.V.Soares, R.P.Z.Furlani e S.Bolonhezi, ``Ware house Control of Aspergillus Flavus Link/Aspergillus Parasiticus Speare on Peanuts (Arachis Hypogaea) by Phosphine Fumigation and its Effects of Aflatoxin Production - Part II'', I Congresso Latino Americano de Micotoxicologia, Brasil, 14, (1994).
  16. P.R.Massaguer e H.F.Gumerato, ``Development of a Computer Program for the Identification of Heat Resistant Molds Isolated From Food'', IFT Annual Meeting, Estados Unidos, 165, (1994).
  17. P.R.Massaguer, L.Q.Camargo, R.M.A.Tosello e A.V.Andreolli, ``Temperature Distribution and Calibration of Spore Suspension of Bacillus Stearothermophyllus (ATCC 7953) in a Mini Retort'', IFT Annual Meeting, Estados Unidos, 197, (1994).
  18. P.R.Massaguer e F.L.Schimdt, ``Effect of Natural Plant Extracts of Desultotomaculum Nigrificans Spores'', IFT Annual Meeting, Estados Unidos, 248, (1994).
  19. M.A.R.Pollonio e A.J.Antunes, ``Influence of Lipid Oxidation on Functional Properties of Mechanicallydeboned Chicken Meat During Frozenstorage. Effect of Phosphate, Nitrite and Ascorbate Addition'', IFT Annual Meeting, Estados Unidos, 137, (1994).
  20. M.P.Munhoz, D.M.Mariuzzo, R.Jacobulsi, C.T.Vendruscolo e A.R.P.Scamparini, ``Interaction Between Gellan Gum And Polysaccharide Produced by Beyerinckia SP. in Aqueous Solutions'', International Workshop on Gellan Gum and Rellated Polysaccharides, (1994).
  21. C.T.Vendruscolo, J.L.S.Vendruscolo e A.R.P.Scamparini, ``A New Biopolimers for Use in Food'', International Food Hydrocolloid Conference 94, 53, (1994).
  22. C.M.Sylos e D.R.Amaya, ``Ocorrência Simultânea de Ácido Ciclopoazônico e Aflatoxinas B e G em Amendoim e Milho'', I Congresso Latino Americano de Micotoxinas, Brasil, 83, (1994).
  23. C.M.Sylos e D.R.Amaya, ``Ocorrência de Aflatoxinas M1 em Leite e Derivados Comercializados em Campinas'', I Congresso Latino Americano de Micotoxinas, Brasil, 85, (1994).