-
E.A.C.Batista e A.J.de A.Meirelles,
``Simulation and Thermal Integration SRV in Extractive Distillation'',
Journal of Chemical Engineering of Japan,
30(1), 45-51,
(1997).
-
D.Valeri e A.J.de A.Meirelles,
``Viscosities of Fatty Acids, Triglycerides and Their Binary Mixtures'',
Journal of American Oil Chemist's Society,
74(10), 1221-1226,
(1997).
-
K.J.Park, F.E.X.Murr e M.Salvadego,
``Construção de um Sistema de Medição da Condutividade Térmica Pelo Método da Sonda'',
Ciência e Tecnologia de Alimentos,
17(1), 7-10,
(1997).
-
M.I.Rodrigues, R.Maciel Filho, J.A.Ansejo e F.Maugeri Filho,
``A Procedure for Feasible and Optimal Operational Strategies for Control of CARE Systems'',
Journal of Chemical Technology and Biotechnology,
69(3), 254-260,
(1997).
-
K.J.Park, F.E.X.Murr e M.Salvadego,
``Construção de um Sistema de Medição de Condutividade Térmica pelo Método da Sonda'',
Ciência e Tecnologia de Alimentos,
17(1), 7-10,
(1997).
-
E.C.Dechechi, M.I.Rodrigues, R.Maciel Filho e F.Maugeri Filho,
``Dynamic Modelling and Advanced Predictive Control of a Continuos Process of Enzyme Purification'',
Brazilian Journal of Chemical Engineering,
14(4), 425-430,
(1997).
-
S.R.Andrietta, M.A.Guerreiro e F.Maugeri Filho,
``Expert System for the desing of an Industrial Fermentation Plant for the Production of Alcohol'',
Journal of Chemical Technology and Biotechnology,
68(2), 163-170,
(1997).
-
E.T.Martucci e S.V.Borges,
``Extraction of Cholesterol from Dehydrated Egg Yolk With Acetone-Determination of the Preactical Phase Equilibrium and Simulation of the Extraction Process'',
Journal of Food Engineering,
32(4), 365-374,
(1997).
-
A.R.Monteiro, M.A.de A.Meireles, M.O.Mayo Marques e A.J.Petenate,
``Extraction of the Soluble Material from the Shells of the Bacuri Fruit (Platonia insignis Mart) with Pressurized CO2 and Other Solvents'',
Journal of Supercritical Fluids (The),
11(1), 91-101,
(1997).
-
D.S.Marques e M.A.de A.Meireles,
``Influência da Concentração em Sólidos Solúveis e da Porcentagem de Polpa Suspensa sobre a Viscosidade do Suco de Laranja Concentrado Produzido no Brasil'',
Ciência e Tecnologia de Alimentos,
16(3), 260-263,
(1997).
-
J.S.dos R.Coimbra, J.Toemmes, M.R.Kula, L.H.M.da Silva e A.J.de A.Meirelles,
``Separação de Beta-Lactoglobulina do Soro de Queijo usando Sistemas Aquosos Bifásicos'',
Arquivos de Biologia e Tecnologia,
40, 189-196,
(1997).
Fri Nov 13 11:22:52 BDB 1998