Departamento de Ciência de Alimentos
Artigos em Revistas de Circ. Internac. Espec.
-
Hyun Koo, Pedro Luiz Rosalen, Jaime Aparecido Cury, Yong Kun Park e Masaharu Ikegaki,
"Effect of Apis mellifera propolis from two brazilian regions on caries development in desalivated rats",
Caries Research,
33 (5),
393-400,
(1999).
[90039]
-
Tânia da Silveira Agostini e Helena Teixeira Godoy,
"Análise de vitaminas do complexo B por CLAE - uma revisão",
Ciência e Tecnologia de Alimentos,
2 (1),
1-8,
(1999).
[99279]
-
Gilson Paulo Manfio e Vanderlei Perez Canhos,
"caracterization of selected species of the order mucorales using fatty acid profiles",
Revista de Microbiologia,
29 ,
276-281,
(1999).
[99312]
-
Adriana Zerlotti Mercadante,
"carotenoids from guava (Psidium guajava L.): Isolation and structure elucidation",
Journal Agricultural and Food Chemistry,
47 (1),
145-152,
(1999).
[99316]
-
Délia Rodriguez Amaya,
"Changes in carotenoids during processing and storage of foods",
Archivos Latinoamericanos de Nutrición,
49 (1-s),
38-48,
(1999).
[99319]
-
Hélia Harumi Sato,
"Killer toxin of Saccharomyces cerevisiae Y500-4L active against Fleischman and Itaiquara commercial brands of yeast",
Revista de Microbiologia,
30 ,
253-258,
(1999).
[99320]
-
Adriana Zerlotti Mercadante,
"Chromatographic separation of carotenoids",
Archivos Latinoamericanos de Nutrición,
49 ,
52-58,
(1999).
[99321]
-
Délia Rodriguez Amaya,
"Latin American food sources of carotenoids",
Archivos Latinoamericanos de Nutrición,
49 (1-S),
74-85,
(1999).
[99323]
-
Glaucia Maria Pastore,
"Peroxidase and polyphenoloxidase, the importance for food technology",
Ciência e Tecnologia de Alimentos,
32 (2),
167-170,
(1999).
[99360]
-
Eliana Setsuko Kamimura, Oscar W. Mendieta Taboada, Hélia Harumi Sato, Glaucia Maria Pastore e Francisco Maugeri Filho,
"Production of lipase from Geotrichum sp and adsorption studies on affinity resin",
Brazilian Journal of Chemical Engineering,
16 (2),
103-108,
(1999).
[99371]
-
Maria Cecília de F. Toledo,
"Regulamentação de uso de corantes naturais",
Archivos Latinoamericanos de Nutrición,
49 (1-S),
99-105,
(1999).
[99372]
-
Délia Rodriguez Amaya e Mieko Kimura,
"Sources of errors in the quantitative analysis of food carotenoids by HPLC",
Archivos Latinoamericanos de Nutrición,
49 (1-S),
58-67,
(1999).
[99373]
-
Eduardo Ramirez Asquieri, Vanderlei Perez Canhos e Eliana Pinheiro de Carvalho,
"Determinación de la flora microbiana de la fécula de yuca fermentada (polvilho azedo) durante las diferentes etapas de processamento",
Alimentaria ; Revista de Tecnologia e Higiene de Los Alimentos,
1 (305),
97-104,
(1999).
[99378]
-
Maria Cecília de F. Toledo,
"Determination of caffeine in tea, chocolate and carbonated beverages",
Journal of the Science of Food and Agriculture,
79 ,
1861-1864,
(1999).
[99379]
-
Patrícia de Oliveira Carvalho, Joaquim Gilberto de Oliveira e Glaucia Maria Pastore,
"Enhacement of gamma linolenic acid production by the fungus Mucor sp. CB-54 by growth temperature",
Revista de Microbiologia,
30 ,
170-175,
(1999).
[99385]
-
Margarida M. Anjos Magalhães, Rosa M. Tavares A. Tosello e Pilar Rodriguez Massaguer,
"Thermal process design for acidified canned papaya (Carica papaya L.)",
Journal of Food Process Engineering,
22 (2),
103-113,
(1999).
[99400]
-
Eliana Setsuko Kamimura, Oscar W. Mendieta Taboada, Glaucia Maria Pastore e Francisco Maugeri Filho,
"Production of Lipase from Geotrichum sp. and Adsorption Studies on Affinity Resin",
Brazilian Journal of Chemical Engineering,
16 (2),
103-112,
(1999).
[100962]
-
Simone Magda Camargos e Lucia Maria Valente Soares,
"Avaliação de métodos para determinação de fumonisinas B1 e B2 em milho",
Revista do Instituto Adolfo Lutz,
58 (2),
71-79,
(1999).
[101754]
-
Regina Prado Zanes Furlani e Lucia Maria Valente Soares,
"Avaliação de métodos para determinação de ocratoxina A em Cafés verdes e torrados",
Revista do Instituto Adolfo Lutz,
58 (1/2),
87-98,
(1999).
[101755]
-
Regina Prado Zanes Furlani e Lucia Maria Valente Soares,
"Ocratoxina A em café",
Food Technology,
2 (1/2),
1-6,
(1999).
[101764]