Departamento de Ciência de Alimentos
Trab. Comp. em Anais de Simpósios Inter.
-
Maria do Carmo Santos Guedes,
"Stabilization of red fruit juices with a high content of vitamin C by beta-cyclodextrins",
3rd International Symposium on Natural Colors for Foods Nutraceuticals,
1 ,
214-218,
Brasil,
(1999).
[99638]
-
Vanderlei Perez Canhos,
"WFCC: achievements, ongoing activities and challenges",
Symposium Microbial Resource Centers in the 2lst Century: New Paradigm,
1 ,
1-4,
Japao,
(1999).
[99651]
-
Helena Teixeira Godoy e Marcelo Alexandre Prado,
"Validation of method by HPLC for synthetic organic dyes in foods",
III Simpósio Internacional de la Seccion de America Latina y Caribe..,
1 ,
32,
Chile,
(1999).
[99654]
-
Adriana Zerlotti Mercadante,
"New Carotenoids: recent progress",
12th International Caratenoid Symposium,
1 ,
5,
Australia,
(1999).
[99656]
-
Maria Cecília de F. Toledo, M.F.G. Furquim e R.S. Rodrigues,
"Estimativa da provável ingestão dos aditivos galato de propila, palmitato de ascorbila, estearoil 2-lactil lactato de sódio e estearoil 2-lactil de cálcio",
III Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos,
1 ,
125,
Brasil,
(1999).
[99876]