Departamento de Ciência de Alimentos

Trab. Comp. em Anais de Simpósios Inter.

  1. Maria do Carmo Santos Guedes, "Stabilization of red fruit juices with a high content of vitamin C by beta-cyclodextrins", 3rd International Symposium on Natural Colors for Foods Nutraceuticals, 1 , 214-218, Brasil, (1999). [99638]
  2. Vanderlei Perez Canhos, "WFCC: achievements, ongoing activities and challenges", Symposium Microbial Resource Centers in the 2lst Century: New Paradigm, 1 , 1-4, Japao, (1999). [99651]
  3. Helena Teixeira Godoy e Marcelo Alexandre Prado, "Validation of method by HPLC for synthetic organic dyes in foods", III Simpósio Internacional de la Seccion de America Latina y Caribe.., 1 , 32, Chile, (1999). [99654]
  4. Adriana Zerlotti Mercadante, "New Carotenoids: recent progress", 12th International Caratenoid Symposium, 1 , 5, Australia, (1999). [99656]
  5. Maria Cecília de F. Toledo, M.F.G. Furquim e R.S. Rodrigues, "Estimativa da provável ingestão dos aditivos galato de propila, palmitato de ascorbila, estearoil 2-lactil lactato de sódio e estearoil 2-lactil de cálcio", III Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos, 1 , 125, Brasil, (1999). [99876]