Depto. de Planejamento Alimentar e Nutrição
Resumos em Anais de Seminários Internacionais
-
Maria A. Martins Galeazzi, Dag Mendonca Lima, Renata Maria Padovani, Frederico Almeida M. Palma, Semiramis Alvares Domene, José Augusto Taddei e Myrian T.Serra Martins,
"Elaboração da Tabela de Composição de Alimentos-TACO",
I Seminário Mercosul - "Resumos de Projetos",
26,
Brasil,
(1999).
[86609]
-
Maria A. Martins Galeazzi e Regina Coeli Carvalh Alves,
"Sistema Automatizado "Consunutri" para avaliação de consumo de alimentos",
I Seminário Mercosul-Unicamp / "Resumos de Projetos",
38,
Brasil,
(1999).
[86610]
-
Maria A. Martins Galeazzi, Dag Mendonca Lima, Renata Maria Padovani, Semiramis M. Alvares Domene e José Augusto Taddei,
"Elaboração da Tabela Brasileira de Composição de Alimentos - TACO",
I Seminário Mercosul - UNICAMP,
1 ,
26-27,
Brasil,
(1999).
[100604]
-
Carlos R. Ferreira Grosso, Maria Ap.A. Pereira Silva e Marisa de N. Hoelz Jackix,
"Influence of alcginate and erythritol contents on the sensor profile of low-caloric gels flavored with orange essential oil",
IFT Annual Meeting,
59th ,
135,
Estados Unidos,
(1999).
[100823]
-
Maria Ap.A. Pereira Silva,
"The effect of enrichment of concentrate orange juice with essential orange oil fractions on the juice sensory profile and acceptability: correlation with CG-olfactometry and GC-MS data",
59th IFT Annual Meeting,
59th ,
135,
Estados Unidos,
(1999).
[101059]