Faculdade de Engenharia de Alimentos
 
Departamento de Tecnologia de Alimentos
 
Produções / Outras Publicações

Outras publicações de caráter variado
 
Resumos e Trabalhos de Eventos em Geral
 
1.
  CAMPOS, FLAVIO PECKOLT; CRISTIANINI, Marcelo; "Effects of pressure and pH on quality factors of orange juice processed by high pressure homogenization.", 07/2003, 2003 IFT Annual Meeting, Vol. 1, pp.234-234, Chicago, Estados Unidos, 2003
 
2.
  CAMPOS, FLAVIO PECKOLT; CRISTIANINI, Marcelo; "Inactivation rates of Lactobacillus plantarum and Saccharomyces cerevisiae in orange juice processed by high pressure homogenization.", 07/2003, 2003 IFT Annual Meeting, Vol. 1, pp.238-238, Chicago, Estados Unidos, 2003
 
3.
  CAMPOS, FLAVIO PECKOLT; CRISTIANINI, Marcelo; "Inactivation rates of pectinmethylesterase in orange juice processed by high pressure homogization.", 07/2003, 2003 IFT Annual Meeting, Vol. 1, pp.238-238, Chicago, Estados Unidos, 2003
 
4.
  VAN DENDER, Ariene Gimenes Fernandes; GALLINA, D. A.; YOTSUYANAGI, Katumi; ANJOS, V. D. A.; "Evaluation od the Physical-Chemical Characteristics and Texture Profile of Long-Life Requeijão Cremoso Compared to a Tradicional and a Commercial Product.", 07/2003, 2003 IFT Annual Meeting, Vol. 1, pp.1-1, Chicago, Estados Unidos, 2003