|
Faculdade de Engenharia de Alimentos
Departamento de Tecnologia de Alimentos
Produções
Patentes e registros requeridos ou concedidos no período
Patentes de Invenção
1.
|
|
GRIMALDI, Renato (Autor); GONÇALVES, Lireny Ap.G. (Autor); SANTOS, M. C. M. (Autor); DIAS, M. E. C. (Autor); "VEGETABLE-FAT FOOD COMPOUND, PREPARATION PROCESS OF VEGETABLE-FAT FOOD COMPOUND, AND USE OF VEGETABLE-FAT FOOD COMPOUND IN THE PREPARATION OF FILLING", 07/2010, Patente de Invenção, P 10 01 02619 - ARGENTINA. Patente Unicamp, Depósito: 16/07/2010, Istituto Nacional de la Propiedad Intelectual, BRASIL
|
2.
|
|
GRIMALDI, Renato (Autor); GONÇALVES, Lireny Ap.G. (Autor); SANTOS, M. C. M. (Autor); DIAS, M. E. C. (Autor); Vegetable-fat food compound, preparation process of vegetable-fat food compound, and use of vegetable-fat food compound in the preparation of filling, 07/2010, Patente de Invenção, PCT/BR2010/000226. Patente Unicamp, Depósito: 16/07/2010, WIPO, BRASIL
|
3.
|
|
GRIMALDI, Renato (Autor); GONÇALVES, Lireny Ap.G. (Autor); SANTOS, M. C. M. (Autor); DIAS, M. E. C. (Autor); "VEGETABLE-FAT FOOD COMPOUND, PREPARATION PROCESS OF VEGETABLE-FAT FOOD COMPOUND, AND USE OF VEGETABLE-FAT FOOD COMPOUND IN THE PREPARATION OF FILLING", 07/2010, Patente de Invenção, P168730-VE. Patente Unicamp, Depósito: 16/07/2010, Venezuela IP, BRASIL
|
|
|