ano 2014
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Faculdade de Engenharia de Alimentos
 
Departamento de Alimentos e Nutrição
 
Produções / Participação em congressos e outros eventos

Participações em congressos especializados internacionais com trabalhos apresentados
 
Oralmente
 
1.
  FERREIRA, D. S. (Docente); ALVES, AB (Pesquisadora); BERTOLDO PACHECO, Maria Tereza (Pesquisadora); I/I Advances in Food Processing, (05/11/2014 a 07/11/2014), Campinas, SP, Brasil, Oral:"New technology in açaí (Euterpe oleracea Mart.) processing".
 
2.
  MAROSTICA JUNIOR, M. R. (Docente); 3rd International ISEKI Food Conference - ISEKI_Food - 2014, (21/05/2014 a 23/05/2014), Athenas, Grécia, Oral:"By-products of food industry: Chemical composition and antioxidant activity in vitro and in vivo systems of Chia seed and oil (Salvia Hispanica L).".
 
3.
  BARROS, M. (Autor); SILVA PADILHA, Giovana (Autor); MACEDO, G. A. (Autor); II CONGRESSO INTERNACIONAL DE INVESTIGACION E INNOVACION EN INGENIERIA, CIENCIA Y TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, (27/05/2014 a 30/05/2014), Medelin, Colômbia, Oral:"aCTIVITY MAXIMIZATION STUDY OF ESTERASE FROM SOYABEANS BY DOE".
 
4.
  MACEDO, G. A. (Autor); QUEIROS, LD (Autor); MACEDO, J. A. (Autor); 2nd World Congress on Targeting Microbiota, (12/10/2014 a 18/10/2014), Paris, França, Oral:"Bioprocess with probiotic bacteria and selected enzymes to increase the bioative isoflavones in soymilk, usually produced by microbiota".
 
5.
  MACEDO, G. A. (Autor); PUDO, P. B. (Autor); REUNIAO DE AVALIAÇÃO PROJETO BIOTA FAPESP, (01/01/2014 a 01/01/2014), Sao Paulo, SP, Brasil, Oral:"Bioprospecção de fungos e leveduras silvestres de distintos biomas do estado de sao paulo visando a produção de enzimas, vitaminas de interesse industrial e compostos bioativos".
 
6.
  MACEDO, G. A. (Autor); IV SIMBBTEC, (26/08/2014 a 29/08/2014), Londrina, PR, Brasil, Oral:"Biotransformação para uso em Alimentos Funcionais e Nutraceuticos".
 
7.
  MACEDO, J. A. (Autor); QUEIROS, LD (Autor); MACEDO, G. A. (Autor); 2nd World Congress on Targeting Microbiota, (12/10/2014 a 18/10/2014), Paris, França, Oral:"Development of an Enzymatic process of Biotransformation to obtain an exclusive microbiota soy isoflavone bioactive metabolite ( equol)".
 
8.
  SPERANZA, P. (Autor); MACEDO, J. A. (Autor); RIBEIRO, A. P. B. (Autor); MACEDO, G. A. (Autor); Food Structure and functionality forum symposium from molecules to functionality, (30/03/2014 a 02/04/2014), Amsterdam, Holanda, Oral:"Influence of Amazonian emulsion droplet size on antimicrobial properties". *
 
9.
  SPERANZA, P. (Autor); MACEDO, G. A. (Autor); 2nd Latin-America Symposium om Encapsulation, (24/11/2014 a 26/11/2014), João Pessoa, PB, Brasil, Oral:"Influence of emulsified amazonian oils on the microbial growth kinetic".
 
10.
  TEIXEIRA, C.P.A.B. (Autor); MACEDO, G. A. (Autor); WGC 5 World Gene Convention, (13/11/2014 a 16/11/2014), Haikou, China, Oral:"Microwave and ultrassonf for process intensification of biocatalysis in bioethanol and biodiesel production".
 
11.
  BOLINI, Helena Maria Andre (Autor); XXIV Congresso Brasileiro d Ciência e Tecnologia de Alimentos, (25/09/2014 a 29/09/2014), Aracaju, SE, Brasil, Oral:"Métodos Dinâmicos em Análise Sensorial: Associação entre Ciência e Estratégia;".
 
12.
  GOMES, CL (Autor); PFLANZER JUNIOR, S. B. (Autor); BOLINI, Helena Maria Andre (Autor); 67th RMC - Reciprocal Meat Conference, (15/06/2014 a 18/06/2014), Madison, Estados Unidos da América, Oral:"Use of cluster analysis to evaluate consumer acceptability of beef strip loin steaks". *
 
 
Poster
 
1.
  NETTO, Flávia Maria (Docente); 28th EFFoST Conference- Innovations in attractive and sustainable foods for health, (25/11/2014 a 28/11/2014), Uppsala, Suécia, Poster:"Antioxidant activity and bioccessiblity of flaxseed products".
 
2.
  NETTO, Flávia Maria (Docente); 28th EFFoST Conference- Innovations in attractive and sustainable foods for health, (25/11/2014 a 28/11/2014), Uppsala, Suécia, Poster:"In vitro antioxidant ,chelatin and anframmatory activities of flaxseed protein products and lignan".
 
3.
  NETTO, Flávia Maria (Docente); 28th EFFoST Conference- Innovations in attractive and sustainable foods for health, (25/11/2014 a 28/11/2014), Uppsala, Suécia, Poster:"Physicochemical characteristics and residual allegens of hydrolysates of whey protein isolate obtained with free and immobilized Alcalase".
 
4.
  MACEDO, G. A. (Docente); Congresso Internacional Targeting Microbiota 2014, (11/10/2014 a 18/10/2014), Paris, França, Poster:"Development of an enzymatic process of biotransformation to obtain an exclusive microbiota soy isoflavone bioactive metalolite (Equol)".
 
5.
  MACEDO, G. A. (Docente); Congresso Internacional Targeting Microbiota 2014, (11/10/2014 a 18/10/2014), Paris, França, Poster:"Bioprocess with probiotic bacteria and selected enzymes to increase the bioactive isoflavones in soymilk, usually produced by microbiota".
 
6.
  MACEDO, G. A. (Docente); Symposium from molecules to functionality, (28/03/2014 a 05/04/2014), Amsterdan, Holanda, Poster:"Effect of enzymatic interesterification of Amazonian oils on the emulsion droplet size e influence of Amazonian emulsion droplet siza on antimicrobial properties".
 
 
* Esta produção está associada também a outros órgãos

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