|
|
Faculdade de Engenharia de Alimentos
Departamento de Alimentos e Nutrição
Produções / Participação em congressos e outros eventos
Participações em congressos especializados internacionais com trabalhos apresentados
Oralmente
1.
|
|
MACEDO, G. A. (Autor); MACEDO, J. A. (Autor); NAKAJIMA, VM (Autor); MADEIRA JUNIOR, José Valdo (Autor); 7th International Conference on Polyphenols Health, (27/10/2015 a 30/10/2015), Tours, França, Oral:"alternative bioprocess to obtain phenolic compounds with high biological potential using orange juice industry co-products".
|
2.
|
|
MACEDO, G. A. (Autor); MACEDO, J. A. (Autor); NAKAJIMA, VM (Autor); MARTINS, I. M. (Autor); ROBERTO, B. S. (Autor); 7th International Conference on Polyphenols Health, (27/10/2015 a 30/10/2015), Tours, França, Oral:"Benefical effects of biotransformation of tea on adipogenesis: 3T3-L1 cell model".
|
3.
|
|
FALCÃO, A. O. (Autor); TORREL, U. (Autor); NAKAJIMA, VM (Autor); MACEDO, G. A. (Autor); MACEDO, J. A. (Autor); 7th International Conference on Polyphenols Health, (27/10/2015 a 30/10/2015), Tours, França, Oral:"Biological activity of Amazon oils and strutured lipids formed by enzymatic interesterification".
|
4.
|
|
MACEDO, G. A. (Autor); AVILA, A. M. (Autor); MACEDO, J. A. (Autor); ROBERTO, B. S. (Autor); 7th International Conference on Polyphenols Health, (27/10/2015 a 30/10/2015), Tours, França, Oral:"Biotransformation of teas phenolics by immobilized tannase and the effect on antioxidant activity".
|
5.
|
|
MACEDO, G. A. (Autor); MACEDO, J. A. (Autor); NAKAJIMA, VM (Autor); MARTINS, I. M. (Autor); 7th International Conference on Polyphenols Health, (27/10/2015 a 30/10/2015), Tours, França, Oral:"Improvement of the antioxidant potential of grape pomace polyphenols by enzymatic biotransformation".
|
6.
|
|
SPERANZA, P. (Autor); GOMES, T. S. N. (Autor); MACEDO, G. A. (Autor); 13 th Euro Fed LipidCongress "Fats, Oils and Lipids: New Challenges in Technology, Quality Control and Health"., (27/09/2015 a 30/09/2015), Florence, Itália, Oral:"Specificty of the commercial lipase ( lipozyme TL-IM) in the interesterification reaction of the Amazonian buriti oil".
|
Poster
1.
|
|
RUIZ, Franz Salces (Outra); ROSTAGNO, M. A. (Docente); AMAYA-FARFÁN, Jaime (Docente); XI SLACA - Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos, (08/11/2015 a 11/11/2015), Campinas, SP, Brasil, Poster:"Controlled hydration process for the production for pre-cooked whole soybeans with high concentration of isoflavone aglicones". *
|
2.
|
|
MAROSTICA JUNIOR, M. R. (Docente); PRADO, M. A. (Docente); XI Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos - SLACA, (08/11/2015 a 11/11/2015), Campinas, SP, Brasil, Poster:"DETERMINAÇÃO DA ATIVIDADE ANTIOXIDANTE E DOS COMPOSTOS FENÓLICOS POR HPLC-DAD-ESI-MS/MS EM SEMENTE DE CHIA (SALVIA HISPANICA L.)". *
|
3.
|
|
BOLINI, Helena Maria Andre (Docente); VOORPOSTEL, C. R. (Autor); XI Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos - SLACA, (08/11/2015 a 11/11/2015), Campinas, SP, Brasil, Poster:"NÉCTARES DE UVA PRONTOS PARA BEBER ADOÇADOS COM DIFERENTES EDULCORANTES: ACEITAÇÃO SENSORIAL".
|
4.
|
|
BOLINI, Helena Maria Andre (Docente); VOORPOSTEL, C. R. (Autor); XI Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos - SLACA, (08/11/2015 a 11/11/2015), Campinas, SP, Brasil, Poster:"PERFIL TEMPORAL PARA O GOSTO DOCE EM NÉCTARES DE UVA ADOÇADOS COM DIFERENTES EDULCORANTES".
|
5.
|
|
MAROSTICA JUNIOR, M. R. (Docente); BATISTA, Â. G. (Autor); BETIM, C. B. (Autor); BIASOTO, A. C. T. (Autor); SAWAYA, A. C. H. F. (Autor); XI Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos - SLACA, (08/11/2015 a 11/11/2015), Campinas, SP, Brasil, Poster:"RED-JAMBO (SYZYGIUM MALACCENSE): BIOACTIVE COMPOUNDS IN FRUITS AND LEAVES". *
|
6.
|
|
TOLEDO, Bianca (AUTOR); BARONE, B. (AUTOR); FARIA VILELLA, Gustavo (AUTOR); CHRISTIAN TIMICH BATTAGLIA, Christian Timich Battaglia (AUTOR); SANT'ANA, A. S. (Docente); XI Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos - SLACA, (08/11/2015 a 11/11/2015), Campinas, SP, Brasil, Poster:"PERFIL MICROBIOLÓGICO DE CARNE BOVINA MOÍDA RESFRIADA EMBALADA EM ATMOSFERA MODIFICADA". *
|
7.
|
|
ESPINOSA-PARDO, FA (AUTOR); MACEDO, J. A. (AUTOR); MACEDO, G. A. (AUTOR); MARTINEZ, J. (Docente); XI Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos - SLACA, (08/11/2015 a 11/11/2015), Campinas, SP, Brasil, Poster:"EXTRACTION OF PHENOLIC COMPOUNDS FROM ORANGE POMACE USING SUPERCRITICAL FLUIDS ". *
|
8.
|
|
VIOTTO, Walkíria Hanada (Docente); BRONDI-MENDES, Juliana Zara Brondi-Mendes (autor); BEHRENS, J. H. (Docente); XI Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos - SLACA, (08/11/2015 a 11/11/2015), Campinas, SP, Brasil, Poster:"IDENTIFICAÇÃO DE ATRIBUTOS CHAVE QUE INFLUENCIAM O CONSUMO DE QUEIJO MINAS FRESCAL LIGHT". *
|
9.
|
|
MACEDO, G. A. (Docente); BARBOSA, P. P. M. (autor); XI Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos - SLACA, (08/11/2015 a 11/11/2015), Campinas, SP, Brasil, Poster:"Avaliação do potencial antimicrobiano da cepa Aspergillus sp. 1099 ".
|
10.
|
|
MACEDO, G. A. (Docente); L.V.C.REIS, L.V.C.Reis (autor); SPERANZA, P (autor); RODRIGUES, A. P. (autor); LEAO, KMM (autor); T S N GOMES, T S N Gomes (autor); MACEDO, J. A. (Docente); XI Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos - SLACA, (08/11/2015 a 11/11/2015), Campinas, SP, Brasil, Poster:"INFLUÊNCIA DA INTERESTERIFICAÇÃO ENZIMÁTICA DO ÓLEO DE BURITI NO TAMANHO DAS PARTÍCULAS DE CARREADORES LIPÍDICOS NANOESTRUTURADOS ".
|
11.
|
|
BOLINI, Helena Maria Andre (Docente); MONTENEGRO, FM (autor); T M A MORO, T M A Moro (autor); C AUGUSTO, C Augusto (autor); G BOLAÑOS, G Bolaños (autor); L SÁNCHEZ, L Sánchez (autor); XI Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos - SLACA, (08/11/2015 a 11/11/2015), Campinas, SP, Brasil, Poster:"CONSUMER ACCEPTANCE OF NATIONAL COMMERCIAL CONDENSED MILK".
|
12.
|
|
BEHRENS, J. H. (Docente); WAHANIK, Adriana Lucia (autor); K F CHAVES, K F Chaves (autor); PALUDO, M. C. (autor); A M V LEME, A M V Leme (autor); A A ORELLI JUNIOR, A A Orelli Junior (autor); XI Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos - SLACA, (08/11/2015 a 11/11/2015), Campinas, SP, Brasil, Poster:"Comparison of the efficacy of Tetrad and Triangular tests through sensory analysis of guarana soft drink ".
|
13.
|
|
BEHRENS, J. H. (Docente); ANDRADE PREVIATO, Helena Doria Ribeiro de (autor); XI Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos - SLACA, (08/11/2015 a 11/11/2015), Campinas, SP, Brasil, Poster:"LOW DEGREE OF FOOD NEOPHOBIA AMONG GRADUATE STUDENTS ".
|
14.
|
|
BEHRENS, J. H. (Docente); BARONE, B. (autor); T T BARROS, T T Barros (autor); T G RIBEIRO, T G Ribeiro (autor); RODRIGUES, Nilo Sérgio Sabbião (Docente); XI Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos - SLACA, (08/11/2015 a 11/11/2015), Campinas, SP, Brasil, Poster:"PERCEPÇÃO DE RESPONSÁVEIS TÉCNICOS COM RELAÇÃO À AQUISIÇÃO DE FRUTAS E HORTALIÇAS ORGÂNICAS DA ALIMENTAÇÃO ESCOLAR".
|
15.
|
|
MAROSTICA JUNIOR, M. R. (Docente); J K DA SILVA, J K da Silva (autor); BATISTA, Â. G. (autor); BETIM, C. B. (autor); BRITO, E.S. (autor); A.P., Dionísio (autor); XI Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos - SLACA, (08/11/2015 a 11/11/2015), Campinas, SP, Brasil, Poster:"A new functional tea from Brazilian berry: bioactive profile of extract aqueous of jaboticaba peel ".
|
16.
|
|
MAROSTICA JUNIOR, M. R. (Docente); MARINELI, R. S. (autor); LENQUISTE, S. A. (autor); E A MORAES, E A Moraes (autor); BOGUSZ JR., S (autor); XI Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos - SLACA, (08/11/2015 a 11/11/2015), Campinas, SP, Brasil, Poster:"EFEITOS DA SEMENTE DE CHIA (SALVIA HISPANICA L.) NA COMPOSIÇÃO DE ÁCIDOS GRAXOS PLASMÁTICOS EM RATOS OBESOS ". *
|
17.
|
|
MAROSTICA JUNIOR, M. R. (Docente); LENQUISTE, S. A. (autor); E A MORAES, E A Moraes (autor); MARINELI, R. S. (autor); I P DOGNANI, I P Dognani (autor); XI Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos - SLACA, (08/11/2015 a 11/11/2015), Campinas, SP, Brasil, Poster:"FREEZE-DRIED JABOTICABA PEEL SUPPLEMENTATION TO REDUCE OBESITY IN RATS ".
|
18.
|
|
MAROSTICA JUNIOR, M. R. (Docente); MARINELI, R. S. (autor); E A MORAES, E A Moraes (autor); LENQUISTE, S. A. (autor); XI Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos - SLACA, (08/11/2015 a 11/11/2015), Campinas, SP, Brasil, Poster:"INGESTÃO DE ÓLEO DE CHIA (SALVIA HISPANICA L.) REVERTE A INFLAMAÇÃO EM RATOS OBESOS INDUZIDOS POR DIETA ".
|
19.
|
|
MAROSTICA JUNIOR, M. R. (Docente); C A LAMAS, C A Lamas (autor); LENQUISTE, S. A. (autor); QUITETE, V. H. A.C. (Docente); XI Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos - SLACA, (08/11/2015 a 11/11/2015), Campinas, SP, Brasil, Poster:"JABOTICABA PEEL ETHANOLIC EXTRACT: PHENOLIC COMPOUNDS AND ANTIOXIDANT ACTIVITY IN VITRO.". *
|
20.
|
|
MAROSTICA JUNIOR, M. R. (Docente); LENQUISTE, S. A. (autor); MARINELI, R. S. (autor); E A MORAES, E A Moraes (autor); I P DOGNANI, I P Dognani (autor); XI Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos - SLACA, (08/11/2015 a 11/11/2015), Campinas, SP, Brasil, Poster:"JABOTICABA TEA AMELIORATE THE OBESITY IN RATS FEED HIGH-FAT AND HIGH-FRUCTOSE DIET ".
|
21.
|
|
MAROSTICA JUNIOR, M. R. (Docente); LIMA, G. C. (autor); VUOLO, M. M. (autor); BATISTA, Â. G. (autor); KEMILLA SARMENTO REBELO, Kemilla Sarmento Rebelo (autor); XI Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos - SLACA, (08/11/2015 a 11/11/2015), Campinas, SP, Brasil, Poster:"Passiflora edulis peel improves insulin sensitivity and counteracts body weight gain and adiposity, modulating incretins and adipokines in high-fat diet-fed rats ".
|
22.
|
|
RODRIGUES, Nilo Sérgio Sabbião (Docente); TUYAMA, S. S. (autor); F MORAES, F Moraes (autor); XI Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos - SLACA, (08/11/2015 a 11/11/2015), Campinas, SP, Brasil, Poster:"AVALIAÇÃO DOS EFEITOS DE CONDIMENTOS EM PROCESSAMENTO SOUS VIDE DE LAGARTO BOVINO (MÚSCULO SEMITENDINOSUS) ".
|
23.
|
|
RODRIGUES, Nilo Sérgio Sabbião (Docente); F MORAES, F Moraes (autor); XI Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos - SLACA, (08/11/2015 a 11/11/2015), Campinas, SP, Brasil, Poster:"SOUS VIDE SYSTEM ASSOCIATED WITH SEALING MEAT IS MORE ADVANTAGEOUS THAN COOK-CHILL SYSTEM".
|
24.
|
|
MAROSTICA JUNIOR, M. R. (Docente); 12th European Nutrition Conference, (20/10/2015 a 23/10/2015), Berlin, Alemanha, Poster:"EFFECTS OF CHIA SEED (SALVIA HISPANICA L.) IN LOCAL AND SYSTEMIC INFLAMMATION IN OBESE RATS".
|
25.
|
|
MAROSTICA JUNIOR, M. R. (Docente); 7th International Conference on Polyphenols Health, (27/10/2015 a 30/10/2015), Tours, França, Poster:"ANTI-OBESOGENIC AND ANTI-DIABETIC EFFECTS OF FREEZE-DRIED JABOTICABA
PEEL AND JABOTICABA PEEL TEA IN RATS
".
|
26.
|
|
BOLINI, Helena Maria Andre (Docente); MAURICIO, A. A. (Autor); SOUSA, V. M. C. (Autor); 12th European Nutrition Conference, (20/10/2015 a 23/10/2015), Berlin, Alemanha, Poster:"DEVELOPMENT OF REVENUE PRE AND POST - WORKOUT FOR PRACTITIONERS OF STRENGTH TRAINING".
|
27.
|
|
MAROSTICA JUNIOR, M. R. (Docente); 5 ENOR Symposium Oxysterols: Players in Different Metabolic Leagues, (18/09/2015 a 29/09/2015), Bonn, Alemanha, Poster:"BIXIN INHIBITS CHOLESTEROL OXIDATION IN RED TILAPIA AFTER COOKING e Cholesterol and COP microwave-assisted direct saponification.".
|
28.
|
|
BOLINI, Helena Maria Andre (Docente); ESMERINO, E. A. (Colaborador); GOMES DA CRUZ, Adriano (Colaborador); 11th Pangborn Sensory Science Symposium., (23/08/2015 a 27/08/2015), Gothenburg, Suécia, Poster:"Application of PLS regression in identification of drivers of liking of strawberry flavored probiotic petit suisse sweetened with natural and artificial sweeteners".
|
29.
|
|
BOLINI, Helena Maria Andre (Docente); ESMERINO, EA (Autor); FONSECA, F (Autor); FERRAZ, JP (Autor); FILHO, ER Tavares (Autor); CUSIELO, K.V.C. (Autor); 11th Pangborn Sensory Science Symposium., (23/08/2015 a 27/08/2015), Gothenburg, Suécia, Poster:"Chocolate ice cream: an acceptance study on conventional and light/diet products".
|
30.
|
|
BOLINI, Helena Maria Andre (Docente); ESMERINO, EA (Autor); GAZE, L.V. (Autor); CRUZ, A.G. (Autor); FREITAS, M.Q. (Autor); 11th Pangborn Sensory Science Symposium., (23/08/2015 a 27/08/2015), Gothenburg, Suécia, Poster:" Consumer acceptance of Brazilian Dulce de Leche".
|
31.
|
|
BOLINI, Helena Maria Andre (Docente); ESMERINO, EA (Autor); DA SILVA, A.C.M. Lins (Autor); MAIA, L.O. (Autor); 11th Pangborn Sensory Science Symposium., (23/08/2015 a 27/08/2015), Gothenburg, Suécia, Poster:" Consumer perception of different commercial tomato sauces: performance of comment analysis".
|
32.
|
|
BOLINI, Helena Maria Andre (Docente); ESMERINO, EA (Autor); FERRAZ, JP (Autor); PAIXAO, JA (Autor); CRUZ, A.G. (Autor); 11th Pangborn Sensory Science Symposium., (23/08/2015 a 27/08/2015), Gothenburg, Suécia, Poster:" Consumer‐based product profiling: application of projective mapping for sensory characterization of different fermented dairy products".
|
33.
|
|
BOLINI, Helena Maria Andre (Docente); ESMERINO, EA (Autor); DA SILVA, A.C.M. Lins (Autor); MAIA, L.O. (Autor); 11th Pangborn Sensory Science Symposium., (23/08/2015 a 27/08/2015), Gothenburg, Suécia, Poster:" Consumer‐friendly methods to capture consumer perceptions of ketchup: a comparative study between CATA questions and intensity scales".
|
34.
|
|
BOLINI, Helena Maria Andre (Docente); ESMERINO, EA (Autor); DA SILVA, A.C.M. Lins (Autor); MAIA, L.O. (Autor); 11th Pangborn Sensory Science Symposium., (23/08/2015 a 27/08/2015), Gothenburg, Suécia, Poster:" Dynamic sensory characterization of ketchups using check‐all‐that‐apply (CATA) questions assessed by consumers".
|
35.
|
|
BOLINI, Helena Maria Andre (Docente); ESMERINO, EA (Autor); PAIXAO, JA (Autor); FERRAZ, JP (Autor); CRUZ, A.G. (Autor); 11th Pangborn Sensory Science Symposium., (23/08/2015 a 27/08/2015), Gothenburg, Suécia, Poster:" Effects of information and health claims on hedonic assessments of different types of fermented dairy products:".
|
36.
|
|
BOLINI, Helena Maria Andre (Docente); RODRIGUES, João Batista (Colaborador); 11th Pangborn Sensory Science Symposium., (23/08/2015 a 27/08/2015), Gothenburg, Suécia, Poster:" Encapsulated and free chia oil in chocolate milk: Descriptive sensory profile and acceptance.". *
|
37.
|
|
BOLINI, Helena Maria Andre (Docente); ESMERINO, EA (Autor); DA SILVA, A.C.M. Lins (Autor); MAIA, L.O. (Autor); 11th Pangborn Sensory Science Symposium., (23/08/2015 a 27/08/2015), Gothenburg, Suécia, Poster:" Identification of significant key sensory attributes in mayonnaises using chi‐square per cell on terms elicited by consumers using comment analysis".
|
38.
|
|
BOLINI, Helena Maria Andre (Docente); DA SILVA, A.C.M. Lins (Autor); ESMERINO, EA (Autor); 11th Pangborn Sensory Science Symposium., (23/08/2015 a 27/08/2015), Gothenburg, Suécia, Poster:" Impact of sweeteners in the descriptive sensory profile of peach nectar (Prunus persica (L.) Batsch".
|
39.
|
|
BOLINI, Helena Maria Andre (Docente); ESMERINO, EA (Autor); CRUZ, A.G. (Autor); 11th Pangborn Sensory Science Symposium., (23/08/2015 a 27/08/2015), Gothenburg, Suécia, Poster:" Investigation on consumer's acceptability of functional probiotic petit Suisse strawberry flavored sweetened with different sweeteners compounds".
|
40.
|
|
BOLINI, Helena Maria Andre (Docente); ESMERINO, EA (Autor); CRUZ, A.G. (Autor); FREITAS, M.Q. (Autor); GAZE, L.V. (Autor); 11th Pangborn Sensory Science Symposium., (23/08/2015 a 27/08/2015), Gothenburg, Suécia, Poster:" Just‐about‐right and drivers of purchase intent of Brazilian dulce of leche".
|
41.
|
|
BOLINI, Helena Maria Andre (Docente); RAPPAPORT, S. (Autor); LI, K. (Autor); MOSKOWITZ, H.Moskowitz (Autor); 11th Pangborn Sensory Science Symposium., (23/08/2015 a 27/08/2015), Gothenburg, Suécia, Poster:" Mind genomics of beer: comparison of responses by Brazilian and American millennial-age consumers to premium craft beers and downscale beers.".
|
42.
|
|
BOLINI, Helena Maria Andre (Docente); PEREIRA, E.P.R. (Autor); ESMERINO, EA (Autor); CAVALCANTI, R. (Autor); MEIRELES, M. A. A. (Docente); FARIA, José Assis F. (AUTOR); 11th Pangborn Sensory Science Symposium., (23/08/2015 a 27/08/2015), Gothenburg, Suécia, Poster:"Probiotic petit suisse added with different antioxidants: consumer sensory profiling using projective mapping". *
|
43.
|
|
BOLINI, Helena Maria Andre (Docente); GAZE, L.V. (Autor); ESMERINO, EA (Autor); CRUZ, A.G. (Autor); FREITAS, M.Q. (Autor); 11th Pangborn Sensory Science Symposium., (23/08/2015 a 27/08/2015), Gothenburg, Suécia, Poster:" Sensometric methods to determine the drivers of linking Brazilian of Dulce de Leche (DL)".
|
44.
|
|
BOLINI, Helena Maria Andre (Docente); ESMERINO, EA (Autor); CRUZ, A.G. (Autor); 11th Pangborn Sensory Science Symposium., (23/08/2015 a 27/08/2015), Gothenburg, Suécia, Poster:" Sensory descriptive characterization of probiotic petit suisse cheese strawberry.flavored added with sucrose and different artificial and natural sweeteners".
|
45.
|
|
BOLINI, Helena Maria Andre (Docente); GAZE, L.V. (Autor); ESMERINO, EA (Autor); CRUZ, A.G. (Autor); FREITAS, M.Q. (Autor); 11th Pangborn Sensory Science Symposium., (23/08/2015 a 27/08/2015), Gothenburg, Suécia, Poster:" Sensory Profiling of Brazilian Dulce de Leche".
|
46.
|
|
BEHRENS, J. H. (Docente); 11th Pangborn Sensory Science Symposium., (23/08/2015 a 27/08/2015), Gothenburg, Suécia, Poster:" Purchase intention of genetically modified foods among Brazilians".
|
47.
|
|
BEHRENS, J. H. (Docente); 11th Pangborn Sensory Science Symposium., (23/08/2015 a 27/08/2015), Gothenburg, Suécia, Poster:"What are Brazilian youngsters eating?
".
|
48.
|
|
SOARES, A. S. P. (Docente); GROSSO, Carlos R. Ferreira (Autor); SARTORATTO, A. (Autor); RODRIGUES, R. (Autor); F.TELLO, F.Tello (Autor); 6th International Symposium On Delivery Of Functionality In Complex Food Systems, (14/07/2015 a 17/07/2015), Paris, França, Poster:"Improving the performance of transglutaminase-crosslinked microparticles for enteric delivery". *
|
49.
|
|
SOARES, A. S. P. (Docente); BOLINI, Helena Maria Andre (Autor); HUBINGER, Míriam Dupas (Autor); RODRIGUES, J. B. (AUTOR); 6th International Symposium On Delivery Of Functionality In Complex Food Systems, (14/07/2015 a 17/07/2015), Paris, França, Poster:"Encapsulation of Chia (Salvia hispanica) oil against UHT damage and lipid oxidation". *
|
50.
|
|
NETTO, Flávia Maria (Docente); SADAHIRA, M. S. (Autor); RODRIGUES, M. I. (Autor); 7th International Symposium on Food Rheology and Structure, (07/06/2015 a 11/06/2015), Zurich, Suiça, Poster:"INFLUENCE OF PH ON FOAMING AND RHEOLOGICAL PROPERTIES OF AERATED HIGH SUGAR SYSTEM WITH EGG WHITE PROTEIN AND HYDROXYPROPYLMETHYLCELLULOSE.". *
|
51.
|
|
MANTOVANI, R. A. (AUTOR); CAVALLIERI, Â. L. F. (AUTOR); NETTO, Flávia Maria (AUTOR); LOPES DA CUNHA, Rosiane (Docente); III Congresso Brasileiro de Reologia, (25/05/2015 a 26/05/2015), Campinas, SP, Brasil, Poster:"Stability and rheology of emulsions containing lecithin and whey protein". *
|
52.
|
|
NETTO, Flávia Maria (Docente); GUIMARÃES DRUMMOND E SILVA, Fernanda (Autor); 4th International Conference on Food Digestion, (13/03/2015 a 22/03/2015), Nápole, Itália, Poster:"INFLUENCE OF PROTEIN:PHENOLIC INTERACTIONS ON ANTIOXIDANT CAPACITY AND IN VITRO DIGESTIBILITY OF FLAXSEED PRODUCTS".
|
53.
|
|
NETTO, Flávia Maria (Docente); 7th International Symposium on Food Rheology and Structure, (07/06/2015 a 11/06/2015), Zurich, Suiça, Poster:"APPLICATION OF RESPONSE SURFACE METHODOLOGY AND CENTRAL COMPOISITE ROTATABLE DESIGN TO THE ANALYSIS OF EGG WHITE PROTEIN-PECTIN ELETROSTATIC INTERACTION IN A HIGH SUGAR CONTENT SYSTEM ON FOAMING CAPACITY AND FOAM RHEOLOGICAL PROPERTIES".
|
* Esta produção está associada também a outros órgãos
|
|
|