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DEA - Livros Didáticos
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Faculdade de Engenharia de Alimentos
Departamento de Engenharia de Alimentos
Produções / Capítulos de livros publicados
Livros Didáticos
1.
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KUROZAWA, L. E.; BARBIN, D. F.; HUBINGER, Míriam Dupas; "Implications of Non-Equilibrium States and Glass Transitions in Frozen and Dried Fish and Meat Products", "Non-Equilibrium States and Glass Transitions in Foods Processing Effects and Product-Specific Implications", 01/2017, ed. 1, woodhead Publishing, Vol. 1, pp. 24, pp.325-348, 2017
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2.
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MAUGERI FILHO, Francisco; GOLDBECK, R.; "Produção de Polissacarídeos", "Coleção Biotecnologia Industrial", 01/2017, ed. 10, Editora Edgard Blucher Ltda, Vol. 3, pp. 35, pp.1-35, 2017
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3.
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MAUGERI FILHO, Francisco; GOLDBECK, R.; MANERA, A. P.; "Produção de Oligossacarídeos", "Coleção Biotecnologia Industroal", 01/2017, ed. 10, Editora Edgard Blucher Ltda, Vol. 3, pp. 31, pp.1-31, 2017
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4.
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MENEGALLI, Florência Cecília; "Films and coating from starch and gums", "Food preservation Technologies Series - Edibles filmas and coatings . Fundamentals and application", 01/2017, ed. 1, 1, CRC Press ; Taylor & Press, Vol. 1, pp. 21, pp.620-640, 2017
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5.
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SILVA, É. K.; ZABOT, G. L.; HIJO, A. A. C. T.; MEIRELES, M. A. A.; "Encapsulation of Bioactive Compounds Using Ultrasonic Technology", "Ultrasound: Advances for Food Processing and Preservation", 01/2017, ed. 1, Elsevier, pp. 28, pp.323-350, 2017
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