ano 2018
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NEPA - Artigos publicados em periódicos especializados arbitrados
 
Núcleo de Estudos e Pesquisas em Alimentação
 
Produções / Artigos publicados em periódicos

Artigos publicados em periódicos especializados arbitrados
 
Circulação Internacional
 
1.
  LOPES, P. F. M.; VERBA, JÚLIA T.; BEGOSSI, A.; PENNINO, MARIA GRAZIA; Predicting species distribution from fishers? local ecological knowledge: an alternative for data-poor management, 10/2018, Canadian Journal of Fisheries and Aquatic Sciences,Vol. 279, pp.821-857, Ottawa, ON, Canadá, 2018
 
2.
  LUÍS MARANGONI JÚNIOR, Luís Marangoni Júnior; ANJOS, Carlos A. Rodrigues; CRISTIANINI, Marcelo; PADULA, Marisa; Effect of high-pressure processing on characteristics of flexible packaging for foods and beverages, 10/2018, Food Research International,Vol. 1, pp.1-1, Barking, Reino Unido, 2018 *
 
3.
  TRIBST, A.A.L.; LUMA ROSSI RIBEIRO, ; LEITE JÚNIOR, B. R. C.; OLIVEIRA, M. M.; CRISTIANINI, Marcelo; Fermentation profile and characteristics of yoghurt manufactured from frozen sheep milk, 03/2018, International Dairy Journal,Vol. 78, pp.36-45, Barking, Inglaterra, 2018 *
 
4.
  BARALDI, L. G.; STEELE, EURIDICE MARTINEZ; CANELLA, Daniela; CA, Monteiro; Consumption of ultra-processed foods and associated sociodemographic factors in the USA between 2007 and 2012: evidence from a nationally representative cross-sectional study, 01/2018, BMJ Open,Vol. 8, Fac. 3, London, Reino Unido, 2018
 
5.
  LEITE, T. S.; TRIBST, A.A.L.; CRISTIANINI, Marcelo; POSSIBILIDADES E DESAFIOS NO USO DE AQUECIMENTO ÔHMICO PARA O PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, 01/2018, Boletim do Centro de Pesquisa e Processamento de Alimentos (Online),Vol. 35, Fac. 2, pp.10-22, Curitiba, PR, Brasil, 2018 *
 
6.
  BEGOSSI, A.; SALIVONCHYK, Svetlana V; HALLWASS, GUSTAVO; HANAZAKI, NATALIA; LOPES, P. F. M.; SILVANO, R.A.M.; DUMARESQ, D.; PITTOCK, J.; Fish consumption on the Amazon: a review of biodiversity, hydropower and food security issues, 01/2018, Brazilian Journal of Biology (OnLine),Vol. 58, Fac. 5, pp.403-416, São Carlos, SP, Brasil, 2018
 
7.
  JESUS, A. L. T.; LEITE, T. S.; CRISTIANINI, Marcelo; High isostatic pressure and thermal processing of açaí fruit (Euterpe oleracea Martius): Effect on pulp color and inactivation of peroxidase and polyphenol oxidase, 01/2018, Food Research International,Vol. 105, pp.853-862, Barking, Reino Unido, 2018 *
 
8.
  LUMA ROSSI RIBEIRO, ; LEITE JÚNIOR, B. R. C.; CRISTIANINI, Marcelo; Effect of high-pressure processing on the characteristics of cheese made from ultrafiltered milk: Influence of the kind of rennet, 01/2018, Innovative Food Science & Emerging Technologies,Vol. 50, pp.57-65, Amsterdam, Reino Unido, 2018 *
 
9.
  LEITE, T. S.; SASTRY, Sudhir; CRISTIANINI, Marcelo; Effect of concentration and consistency on ohmic heating, 01/2018, Journal of Food Process Engineering,Vol. 41, Fac. 8, pp.1-9, Westport, Estados Unidos da América, 2018 *
 
10.
  AGUILAR, J. G. S.; SATO, Hélia Harumi; CRISTIANINI, Marcelo; Effect of High Pressure Homogenization on the Activity and Stability of Protease from Bacillus Licheniformis LBA 46 in Different pH Values, 01/2018, Journal of Nutrition, Food and Lipid Science,Vol. 1, pp.15-23, Victoria, Austrália, 2018 *
 
11.
  OLIVEIRA, M. M.; LEITE JÚNIOR, B. R. C.; TRIBST, A.A.L.; CRISTIANINI, Marcelo; Use of high pressure homogenization to reduce milk proteolysis caused by Pseudomonas fluorescens protease, 01/2018, Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie / Food Science + Technology,Vol. 92, pp.272-275, London, Reino Unido, 2018 *
 
12.
  DURAN, A. C. F. L.; ZENK, SHANNON N.; TARLOV, ELIZABETH; DUDA, SARAH; SMITH, GEOFF; LEE, JIN MAN; BERBAUM, MICHAEL L; Foreclosures and weight gain: Differential associations by longer neighborhood exposure, 01/2018, Preventive Medicine,Vol. 118, pp.23-29, Amsterdam, Holanda, 2018
 
13.
  STEELE, EURIDICE MARTINEZ; RAUBENHEIMER, D.; SIMPSON, Stephen J.; BARALDI, L. G.; Ultra-processed foods, protein leverage and energy intake in the USA, 01/2018, Public Health Nutrition (Wallingford),Vol. 21, Fac. 01, pp.114-124, Cambridge, Inglaterra, 2018
 
 
* Esta produção está associada também a outros órgãos

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