ano 2019
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DEPAN - Participações em congressos especializados internacionais com trabalhos apresentados
 
Faculdade de Engenharia de Alimentos
 
Departamento de Alimentos e Nutrição
 
Produções / Participação em congressos e outros eventos

Participações em congressos especializados internacionais com trabalhos apresentados
 
Poster
 
1.
  FASOLIN, L. H. (Docente); PICONE, C. S. F. (Docente); VIII International Symposium on Delivery of Functionality in Complex Food Systems - DOF 2019, (07/07/2019 a 10/07/2019), Porto, Portugal, Poster:"Formation and evaluations of chitosan nanoparticles with antibacterial and emulsifying properties for food application". *
 
2.
  FASOLIN, L. H. (Docente); PICONE, C. S. F. (Docente); VIII International Symposium on Delivery of Functionality in Complex Food Systems - DOF 2019, (07/07/2019 a 10/07/2019), Porto, Portugal, Poster:"Improving antmicrobial properties of biopolymers". *
 
3.
  SATO, A. C. K. (Docente); VIII International Symposium on Delivery of Functionality in Complex Food Systems - DOF 2019, (07/07/2019 a 10/07/2019), Porto, Portugal, Poster:"Antimicrobial properties of lactoferrin-gellan gum nanoparticles". *
 
4.
  ALENCAR, W. M. P. (Autor); FASOLIN, L. H. (Autor); IACUZIO, R. (Autor); GONÇALVES, A. C. R. (Autor); SILVA, N. C. C. (Autor); PICONE, C. S. F. (Autor); VIII International Symposium on Delivery of Functionality in Complex Food Systems - DOF 2019, (07/07/2019 a 10/07/2019), Porto, Portugal, Poster:"Antimicrobial and morphological characterization of chitosan-gellan gum nanoparticles". *
 
5.
  ALENCAR, W. M. P. (Autor); FASOLIN, L. H. (Autor); IACUZIO, R. (Autor); GONÇALVES, A. C. R. (Autor); SILVA, N. C. C. (Autor); PICONE, C. S. F. (Autor); VIII International Symposium on Delivery of Functionality in Complex Food Systems - DOF 2019, (07/07/2019 a 10/07/2019), Porto, Portugal, Poster:"Antimicrobial and morphological characterisation of chitosan-gellan gum nanoparticles". *
 
6.
  FÉLEX, S. S. S. (Autor); NETTO, Flávia Maria (Autor); MARIUTTI, L. R. B. (Autor); 13º Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos, (10/11/2019 a 12/11/2019), Campinas, SP, Brasil, Poster:"EFEITO DA COCÇÃO NAS FRAÇÕES PROTEICAS MIOFIBRILAR E SARCOPLASMÁTICA DA CARNE DE RÃ (Lithobates catesbeianus)".
 
7.
  JUNIOR, A. B. (Autor); NETTO, Flávia Maria (Autor); MARIUTTI, L. R. B. (Autor); 13º Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos, (10/11/2019 a 12/11/2019), Campinas, SP, Brasil, Poster:"EFFECT OF BLANCHING AND DRYING METHOD ON CRICKET PROTEIN PROPERTIES".
 
8.
  BORDIGNON, J. C. S. (Autor); MARIUTTI, L. R. B. (Autor); NETTO, Flávia Maria (Autor); 13º Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos, (10/11/2019 a 12/11/2019), Campinas, SP, Brasil, Poster:"Effect of caffeic acid on the oxidation of whey proteins mediated by peroxyl radicals".
 
9.
  JUNIOR, A. B. (Autor); OLIVEIRA, H. R. (Autor); DELIZA, Rosires (Autor); BEHRENS, J. H. (Autor); MARIUTTI, L. R. B. (Autor); 13th Pangborn Sensory Science Symposium, (28/07/2019 a 01/08/2019), Edimburgo, Escócia, Poster:"Exploring Brazilians understanding about edible insects: structural approach of social representation".
 
10.
  ERNANE DOS SANTOS SOUZA, Ernane dos Santos Souza (Autor); DIAS, L. G. (Autor); MARIUTTI, L. R. B. (Autor); BRAGAGNOLO, N. (Autor); 13º Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos, (10/11/2019 a 12/11/2019), Campinas, SP, Brasil, Poster:"IMPACT OF THERMAL TREATMENT ON THE FORMATION OF VOLATILE COMPOUNDS AND ALTERATION OF FATTY ACIDS IN PINTADO FISH (Pseudoplatystoma corruscans)". *
 
11.
  JUNIOR, A. B. (Autor); OLIVEIRA, H. R. (Autor); DELIZA, Rosires (Autor); BEHRENS, J. H. (Autor); MARIUTTI, L. R. B. (Autor); 13th Pangborn Sensory Science Symposium, (28/07/2019 a 01/08/2019), Edimburgo, Escócia, Poster:"Mental representation and unfamiliar food: influence of regional culture and geographical distances".
 
12.
  PONTE, M. S. (Autor); TAVEIRO, Nícholas Hernandes Ponce (Autor); MARIUTTI, L. R. B. (Autor); 13º Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos, (10/11/2019 a 12/11/2019), Campinas, SP, Brasil, Poster:"Physical and chemical stability after pasteurization of a colloidal beverage containing lutein".
 
13.
  DIAS, L. G. (Autor); HACKE, A. (Autor); BRAGAGNOLO, N. (Autor); MARIUTTI, L. R. B. (Autor); ALMEIDA, S. B. (Autor); 13º Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos, (10/11/2019 a 12/11/2019), Campinas, SP, Brasil, Poster:"SENSORY DESCRIPTION OF THE OLFACTIVE NOTES RESPONSIBLE FOR THE GLOBAL AROMA OF AROMATIC RICE". *
 
14.
  GANDRAJULA, RP (Autor); ZUIN, J. C. (Autor); MOREIRA, D. K. T. (Autor); RIBEIRO, A. P. B. (Autor); MACEDO, G. A. (Autor); MACEDO, J. A. (Autor); 13º Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos, (10/11/2019 a 12/11/2019), Campinas, SP, Brasil, Poster:"Effect of nanoemulsified structured lipids containing behenic acid on pancreatic lipase activity". *
 
15.
  RUBIA, C. (Autor); MACEDO, J. A. (Autor); 13º Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos, (10/11/2019 a 12/11/2019), Campinas, SP, Brasil, Poster:"Effects of grape pomace extracts in hepatic steatosis".
 
16.
  AMARAL, V.M. (Autor); SANTANA, Á. L. (Autor); MACEDO, G. A. (Autor); MARTINEZ, J. (Autor); V Iberoamerican Conference on Supercritical Fluids, (02/09/2019 a 06/09/2019), Campinas, SP, Brasil, Poster:"Mathematical modeling of supercritical fluid- and pressurized liquid extraction of phenolic compounds from guarana seeds". *
 
17.
  ZUIN, J. C. (Autor); GANDRAJULA, RP (Autor); MOREIRA, D. K. T. (Autor); RIBEIRO, A. P. B. (Autor); MACEDO, J. A. (Autor); MACEDO, G. A. (Autor); Simpósio Internacional Oils and Fats for the future: The next decade, (03/04/2019 a 04/04/2019), Campinas, SP, Brasil, Poster:"Effect of the type of emulsifier on the physicochemical characteristics of structured lipid nanoemulsions". *
 
18.
  NASCIMENTO, R. P. (Autor); MACHADO, A. P. F. (Autor); LIMA, V. S. (Autor); MOYA, Amanda Maria Tomazini Munhoz (Autor); CAZARIN, C. B. B. (Autor); MAROSTICA JUNIOR, M. R. (Autor); 13º Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos, (10/11/2019 a 12/11/2019), Campinas, SP, Brasil, Poster:"Winery grape-residue extract associated with polyvinylpyrrolidone decreases the severity of colitis induced in rats by 2,4,6-trinitrobenzenesulfonic acid".
 
19.
  NASCIMENTO, R. P. (Autor); LIMA, V. S. (Autor); MACHADO, A. P. F. (Autor); MOYA, Amanda Maria Tomazini Munhoz (Autor); NGOC, P.C. (Autor); LECLERCQ, L. (Autor); COTTET, H. (Autor); CAZARIN, C. B. B. (Autor); MAROSTICA JUNIOR, M. R. (Autor); 13º Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos, (10/11/2019 a 12/11/2019), Campinas, SP, Brasil, Poster:"Phenolic-rich extract of hawthorn (Crataegus oxyacantha) reduces colorectal necrosis in rats with Chron's disease induced by 2,4,6-trinitrobenzenesulfonic acid".
 
 
* Esta produção está associada também a outros órgãos

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