ano 2021
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NEPA - Artigos publicados em periódicos especializados arbitrados
 
Núcleo de Estudos e Pesquisas em Alimentação
 
Produções / Artigos publicados em periódicos

Artigos publicados em periódicos especializados arbitrados
 
Circulação Nacional
 
1.
  VIEIRA RAIMUNDI, Claudiani; SCOPEL, Bruno; MALLMANN, Stéfani; TRIBST, A.A.L.; SEHN, G. A. R.; CAVALHEIRO, Darlene; RIGO, E; Inovação: Requeijão de leite de ovelha produzido com diferentes sais emulsificantes, 01/2021, Revista Indústria de Laticínios,Vol. 149, pp.63-65, São Paulo, SP, Brasil, 2021
 
 
Circulação Internacional
 
1.
  NUNES, L.; PAULA, I. L.; CRISTIANINI, Marcelo; STEPHANI, R.; TAVARES, G. M.; Aging of infant formulas containing proteins from different sources, 12/2021, Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie / Food Science + Technology,Vol. 152, Fac. 4, pp.112299-112299, London, Reino Unido, 2021 *
 
2.
  PAULA BORTOLETTO MARTINS, Ana; BARALDI, L. G.; Electoral campaign contributions: an obstacle to health-related sugary drinks regulation in Brazil? The case of the Chamber of Deputies, 12/2021, Public Health Nutrition (Wallingford),pp.1-23, Cambridge, Inglaterra, 2021
 
3.
  DURAN, A. C.; 1090The Brazilian farm-to-school regulatory policy: local governance correlates, 09/2021, International Journal of Epidemiology,Vol. 50, Fac. SUPPLEMENT, pp.64-64, Oxford, Estados Unidos da América, 2021
 
4.
  GRILO, M. F.; DURAN, A. C.; 1247Low-calorie sweeteners consumption: a population-based study from Campinas, Brazil, 09/2021, International Journal of Epidemiology,Vol. 50, Fac. SUPPLEMENT, pp.71-71, Oxford, Estados Unidos da América, 2021
 
5.
  TRIBST, A.A.L.; Sweet processed foods in Brazil: use of sugar and sweeteners, inclusion of sugar claims and impact on nutritional profile, 06/2021, International Journal of Food Science & Technology (Print),Vol. 1, pp.117-130, London, Reino Unido, 2021
 
6.
  BARRETO MALTA, Maíra; BARALDI, L. G.; D`AQUINO BENÍCIO, Maria Helena; DE BARROS LEITE CARVALHAES, Maria Antonieta; J. D. BARROS, Aluísio; Effectiveness of an intervention focusing on diet and walking during pregnancy in the primary health care service, 05/2021, Cadernos de Saúde Pública (Online),Vol. 37, Fac. 5, pp.148-160, Rio de Janeiro, RJ, Brasil, 2021
 
7.
  IKEDA, Cintia; TAGLIAPIETRA, Bruna; CAMPELO, Pedro H.; CLERICI, M. T. P. S.; SILVA, L. B. C.; Disfagia e melhoria do estado nutricional: Características tecno-funcionais de espessantes comerciais, 04/2021, Research, Society and Development,Vol. 10, Fac. 5, pp.24-30, Itabira, MG, Brasil, 2021 *
 
8.
  BARALDI, L. G.; Dietary guidelines training may improve health promotion practice: Results of a controlled trial in Brazil, 03/2021, Nutrition and Health,Vol. 84, London, Reino Unido, 2021
 
9.
  BARALDI, L. G.; BICALHO, Daniela; VILLAR, B. S.; Trajetória nacional da aquisição de alimentos produzidos por agricultores familiares para o Programa Nacional de Alimentação Escolar, 01/2021, Agricultura Familiar: Pesquisa, Formação e Desenvolvimento,Vol. 15, pp.15-35, Belém, PA, Brasil, 2021
 
10.
  LOPES, P. F. M.; HANAZAKI, Natalia; EK, NAKAMURA; SVETLANA, Salivonchy; BEGOSSI, A.; HANAZAKI, NATALIA; BEGOSSI, Alpina; What fisher diets reveal about fish stocks, 01/2021, Ambio (Oslo),Vol. 50, Fac. 10, pp.1851-1913, Stockolm, Suécia, 2021
 
11.
  TRIBST, A.A.L.; CLÁUDIA RAULINO, Tramontt; BARALDI, L. G.; Factors associated with diet changes during the COVID-19 pandemic period in Brazilian adults: Time, skills, habits, feelings and beliefs, 01/2021, Appetite (London. Print),Vol. 163, Fac. 100254, pp.105220-105228, Amsterdam, Holanda, 2021
 
12.
  LOPES, P. F. M.; FREITAS, Carolina Tavares; HALLWASS, GUSTAVO; SILVANO, Renato A.M.; BEGOSSI, A.; CAMPOS SILVA, João Vitor; Just Aquatic Governance: The Amazon basin as fertile ground for aligning participatory conservation with social justice, 01/2021, Aquatic Conservation (Print),Vol. 31, Fac. 5, pp.1190-1196, Chichester, Reino Unido, 2021
 
13.
  FERREIRA, R P; LOPES, P. F. M.; CAMPOS SILVA, João Vitor; SILVANO, R.A.M.; BEGOSSI, A.; The Upper Juruá Extractive Reserve in the Brazilian Amazon: past and present1, 01/2021, Brazilian Journal of Biology (OnLine),Vol. 82, Fac. 55, pp.165-193, São Carlos, SP, Brasil, 2021
 
14.
  SANTOS, S.L.; GIORDANO, F; BEGOSSI, A.; UNDERSTANDING SUSTAINABLE CONSUMPTION OF SEAFOOD IN SÃO VICENTE ISLAND, SÃO PAULO, BRAZIL / COMPREENDENDO O CONSUMO SUSTENTÁVEL DE PESCADO NA ILHA DE SÃO VICENTE, SÃO PAULO, BRASIL, 01/2021, Brazilian Journal of Development,Vol. 7, Fac. 1, pp.7554-7570, São José dos Pinhais, PR, Brasil, 2021
 
15.
  PAIVA, Luís Henrique da S d; VERAS SOARES, Fábio; AZEVEDO VITELLI VIANA, Iara; FERNANDES, F.C.; DURAN, A. C.; The Effects of Conditionality Monitoring on Educational Outcomes: Evidence from Brazil?s Bolsa Família Programme, 01/2021, Brazilian Political Science Review,Vol. 15, Fac. 1, pp.299-300, Rio de Janeiro, RJ, Brasil, 2021
 
16.
  SOARES, A. F.; HONÓRIO, A. R.; LIMA, D. C. N.; TRIBST, A.A.L.; Perception and preferences of processed sweet foods: differences between diabetic and nondiabetic consumers, 01/2021, Food Science & Nutrition,Vol. 51, Fac. 7, pp.1096-1112, West Sussex, Reino Unido, 2021
 
17.
  MALTA, Danielle Specht; MARIA DALMINA, ESTELA; NAIARA SCHMEIER, MÔNICA; SEGUENKA, BRUNA; STEFFENS, JULIANA; BIANCHI, A. Bianchi; TRIBST, A.A.L.; CAVALHEIRO, Darlene; RIGO, E; Impact of the preservation methods of sheep milk on the characteristics of Requeijão cremoso processed cheese, 01/2021, International Dairy Journal,Vol. 121, pp.105101-105110, Barking, Inglaterra, 2021
 
18.
  HONÓRIO, A. R.; SOARES, A. F.; LIMA, D. C. N.; TRIBST, A.A.L.; Passion fruit nectar sweetened with stevia and sucralose: Is perception affected by the regular consumption of sweeteners or diabetes?, 01/2021, International Journal of Gastronomy and Food Science,Vol. 25, Fac. 10, pp.100404-100419, Amsterdam, Holanda, 2021
 
19.
  FUENTES, C. B.; TRIBST, A.A.L.; AUGUSTO, P. E. D.; Knowledge and perception of different plastic bags and packages: A case study in Brazil, 01/2021, Journal of Environmental Management,Vol. 301, Fac. 4, pp.113881-113889, London, Reino Unido, 2021 *
 
20.
  BELMIRO, Ricardo; OLIVEIRA, L.C; TRIBST, A.A.L.; CRISTIANINI, Marcelo; OLIVEIRA, L. C.; Techno-functional properties of coffee by-products are modified by dynamic high pressure: A case study of clean label ingredient in cookies, 01/2021, Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie / Food Science + Technology,Vol. 154, Fac. 6, pp.112601-112615, London, Reino Unido, 2021 *
 
21.
  DURAN, A. C.; MIALON, Mélissa; JENSEN, Melissa; HARRIS, Jennifer; BATIS, Carolina; CORVALAN, Camila; SMITH TAILLIE, Lindsey; Food environment solutions for childhood obesity in Latin America and among Latinos living in the United States, 01/2021, Obesity Reviews,Vol. 22, Fac. S3, pp.358-360, Chichester, Reino Unido, 2021
 
 
* Esta produção está associada também a outros órgãos

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